Faq

WAT ZIT ER IN?

Gesneden fruit en groenten, geen puree, onbewerkt, geen toevoegingen, puur natuur.

Onze smoothie zakjes bestaan uit IQF bevroren gesneden fruit en/of groenten. IQF betekent bevriezen met schokvriezen. Eigenlijk is dit gewoon het zeer snel invriezen van fruit en groenten, binnen enkele uren na het oogsten, op hun piekmoment, juist oogstrijp, waardoor alle fruit en groenten volledig volgroeid zijn en dus boordevol vitaminen en voedingsstoffen zitten. Doordat we deze dan zeer snel gaan invriezen behouden ze al hun voedingsstoffen.

Onze energy boosters bevatten wel nog extra whey eiwitten, voor de die hards.

WAT MOET JE ZELF NOG TOEVOEGEN?

Om ervoor te zorgen dat jullie een lekkere drinkbare Juice Junkies smoothie hebben moet je de inhoud van de zakjes samen met een vloeistof in de blender doen. Ikzelf ben een fan van appelsap, sommige verkiezen jus d'orange, anderen dan weer kokoswater. Je kan onze zakjes zelfs blenden met amandelmelk, sojamelk, kwark of yoghurt. Wat je zelf wil.

HEB IK EEN PROFESSIONELE BLENDER NODIG?

Absoluut niet. Een gewone keukenblender volstaat. Gebruiken wij thuis ook nog steeds.

HOEVEEL WERK IS HET?

Bijna geen, dat is net het leuke aan onze smoothie zakjes. Je doet de inhoud van het zakje in de blender, voegt je vloeistof toe en blenden maar. Hoelang moet je blenden? Dit varieert van persoon tot persoon, ikzelf hou van een slushy-achtige smoothie met iets dikkere structuur, de lady of the house heeft ze graag “smoooooth”, wij raden aan tussen de 30 en 45 seconden. Af en toe “pulsen” met de blender mag.

Als we nog meer werk voor je moeten doen, dan moeten we die smoothie bij je in de keuken komen blenden...

HOE SMAKEN ZE?

Euh, gewoon TOP!!!

MOET IK ZE EERST ONTDOOIEN?

Dit moet zeer zeker niet, maar is weer een persoonlijke voorkeur. Zoals ik zei, ik hou van een dikkere smoothie, met een beetje ijs. Andere verkiezen dan weer minder vast... Of minder koud. Beide kan.

HOE KOMEN JULLIE AAN DIE OVERHEERLIJKE SMOOTHIE RECEPTEN?

Wel, wij werken samen met een team van mensen dat al jaren in de smoothiebusiness zit, we hebben ze 1 voor 1 zelf getest en laten proeven door ons testpanel onder leiding van Nina, onze hoofdtester/R&D manager, en we blijven proeven. Binnenkort komen er enkele nieuwe smaken bij en er zitten weer enkele toppers tussen.

Ook gaan we binnenkort breakfast bowls/yoghurt bowls toevoegen aan ons gamma dus stay tuned.

HOE WORDEN JULLIE SMOOTHIEZAKJES GELEVERD?

Onze diepgevroren smoothie zakjes worden onder de best mogelijke omstandigheden geleverd door gebruik te maken van een ecologische en vernieuwende verpakkingsmethode. Hierdoor garanderen we dat de diepgevroren goederen tot 72 uur gegarandeerd bewaard blijven onder de beste omstandigheden. Door deze verpakkingsmethode kunnen we  gebruik maken van standaard verzendmethodes waaronder zelfs een ophaallocatie.We hebben vaste leverdagen(dinsdag, donderdag, zaterdag) met ochtendlevering en voor Nederland de mogelijkheid van avondlevering. De dag voor de levering wordt je op de hoogte gebracht van het verwachte leveringstijdstip EN krijg je een trackingsmail.