Fruit Smoothies

14 Dagen Workout & Recovery Box


€ 81,40
  • Meerdere leveropties
  • Gratis levering vanaf €60,-
  • Snelle levering op dag/tijdsvenster naar keuze
  • Niet tevreden, geld terug!
  • Contacteer ons als je vragen hebt

Prijs zoals weergegeven: € 81,40

€ 101.4  Nu Voor €81.40
+ Gratis verzending!


Ben je op zoek naar de perfecte combinatie van een Energy Mix en een Workout Mix, 100% natuurlijk en biologisch, om je workout te boosten en je recovery the verbeteren moet je zeker deze box eens proberen.


1 Smoothie mengen met de Energy Mix voor het sporten & 1 na de workout met de Me My Muscle Mix en je training is compleet.


Je kan de mixen ook toevoegen aan water, sap, of mengen in een maaltijd... Vul aan met 2 gezonde maaltijden en drink voldoende water of Cold Brew method Ice Tea en je merkt na enkele dagen al het verschil.


Deze box bevat 3 Green Machine smoothies, 3 Green Dream, 3 Creamy Avocado, 3 Go Go Goji Berry, 1 One In a melon & 1 Mango Passion. Deze samenstelling is om ervoor te zorgen dat je voldoende groene groenten & fruit binnenkrijgt aangevuld met onze 100% Biologische superfoodmixes.


Verse smoothies gemaakt van echt fruit & groenten met 100% Biologische superfoods. Echt wel best of both worlds....Me My Muscle Mix - 400g


Rijsteiwit/ Erwteneiwit/Maca/Lucuma/Bananenpoeder


Onze Me My Muscle Mix is de perfecte natuurlijke pre-workoutmix met extra voedingsstoffen voor tijdens je training. Bevat alle essentiele amino zuren en 2 natuurlijke bronnen van proteïnne aangevuld met 3 natuurlijke superfoods zonder kunstmatige stoffen.


Da Bomb Energy Mix - 200g


Acai/Guarana/Maca/Lucuma/Bananenpoeder


Onze Da Bomb Energy Mix is samengesteld om je een langdurige energyboost te geven zonder de highs (en de lows) van koffie!


Chill Chamomile Biologische Tea-  16x7g


Samenstelling: Citroengras, appelstukjes, kamille, groene munt, pepermunt, zilverlindebloem, zoethoutwortel, framboos, rozenblaadjes, valeriaan & hop


Een goede nachtrust is het allerbelangrijkste onderdeel van de top workout en recovery vandaar deze thee om op rust te komen na een drukke dag. Ideaal om voor het slapengaan je kalmte en warmte te vinden om zacht in te dommelen.


Green Machine   +€ 0,00
Green Dream   +€ 0,00
Creamy Avocado   +€ 0,00
Go Go Goji Berry   +€ 0,00
One in a melon   +€ 0,00
Mango Passion   +€ 0,00
Da Bomb Energy Mix - 200g   +€ 0,00
Me My Muscle Mix - 400g   +€ 0,00
Chill Chamomile Organic Tea - 16x7g   +€ 0,00

* Verplichte velden

  • Bestel 2 met 10% korting

Prijs zoals weergegeven: € 81,40

Availability: In voorraad

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: