Fruit Smoothies

30 dagen Detox & Cleanse Box


€ 115,50
  • Meerdere leveropties
  • Gratis levering vanaf €60,-
  • Snelle levering op dag/tijdsvenster naar keuze
  • Niet tevreden, geld terug!
  • Contacteer ons als je vragen hebt

Prijs zoals weergegeven: € 115,50

190.50  Nu Voor €115.50
+ Gratis verzending!


Heb je een opgeblazen gevoel, ben je een beetje futloos in de ochtend door teveel en te zware maaltijden of wil je gewoon je lichaam eens even zuiveren en alle slechte stoffen afdrijven, probeer dan zeker eens een smoothie detox.


Vervang 1 maaltijd per dag met één van deze smoothies afgewerkt met deze 3 Superfoodmixes, vul aan met 2 gezonde maaltijden en drink voldoende water of cold brew method ice tea en je merkt na enkele dagen al het verschil. Ideaal om uitstraling EN energie een duwtje in de rug te geven.


De superfoods kan je ook verwerken in je sap, water, salade of andere maaltijd.


Deze box bevat 5 The Hulk, 5 Mango Passion, 5 One in a Melon, 5 Creamy Avocado, 5 Go Go Goji Berry & 5 Green Dream Smoothies. Deze samenstelling is om ervoor te zorgen dat je voldoende Fruit & Groenten binnenkrijgt aangevuld met onze 100% Biologische superfoodmixes.


Verse smoothies gemaakt van echt fruit & groenten met 100% Biologische superfoods aangevuld met onze Tropical Detox en Slimming Cold Brew Method Ice Tea... 


Gewoon TOP!


Deze superfoods zijn samengesteld uit 100% natuurlijke stoffen, biologisch en geen toegevoegde synthetische stoffen om je lichaam te helpen zuiveren.Mean Green Super Mix - 150g


Tarwegras/Gerstegras/Moringa/Baobab/Spirulina/Chlorella


Samengesteld met de focus op voedzame superfoods om ervoor te zorgen dat je lichaam de nodige stoffen binnenkrijgt dat het nodig heeft om te pieken en je te helpen die detox of gezonde levensstijl aan te houden om je terug dat fris en jong gevoel te geven.


Let's Go with that Glow Mix - 150g


Chia/Acai/Acerola/Maca/Blauwe bessen poeder/Maqui


De perfecte mix m je huid, haar en uitstraling een duwtje in de rug te geven om die natuurljike glans te krijgen en te behouden.


Where's my summer body Mix - 400g


Hennepeiwit/Erwteneiwit/Moringa/Spirulina/AlfAlfa


De Ideale low carb/low sugar superfoodmix boordevol voedingsstoffen om je tekorten aan te vullen tijdens een dieet met enkel 100% natuurlijke ingrediënten.


Organic Tropical Detox Ice Tea - 6x7g


Reinig je lichaam met deze biologische cold brew groene thee met rode vruchten (biologisch).


Organic Detox Ice Tea - 16 x 7g


Perfect om te drinken tijdens je cleanse of dieet. Kan ook gebruikt worden om je smoothies mee te blenden als je water te "saai" vindt".


 

Availability: Niet in voorraad

U bent wellicht ook geïnteresseerd in de volgende producten: