News
Swipe to the left

Blog

Huis huren op Ibiza zonder zorgen

16 september 2020

Ben je op zoek naar een vakantiehuis of villa op Ibiza dan kunnen we je zeker aanraden om eens een kijkje te nemen in het aanbod van Ibizadesk.

Uitbater Daniel, die zen hart vele jaren geleden aan Ibiza verloor kent er alles plekjes als zen broekzak.

Wanneer drink je nu het best een smoothie…

15 januari 2020

Wat is nu eigenlijk het beste moment om een smoothie te drinken?

Eerlijk waar, er is niet echt een slecht moment om een smoothie te drinken eens je door hebt dat dit een gezonde manier is om die cravings in te tomen en te genieten van een heerlijke traktatie die echt voedzaam is. Maar zoals je waarschijnlijk wel weet, kan een smoothie een vrij breed scala aan ingrediënten bevatten ... met recepten variërend van lichte en wel gebalanceerde fruitige melanges, tot donker bruine, elk-supplement-bekend-op-de markt-bevattende brouwsels (hebben we allemaal al wel eens meegemaakt).

(Het voelt als) Een nieuwe start...

18 november 2019

Een nieuwe start...

Dat is echt het gevoel dat we hebben sinds we de knoop hebben doorgehakt.


Sinds de opstart in 2017 hebben we heel wat topmomenten gehad, maar ook best wel wat mindere. We zijn jaar na jaar ongelooflijk gegroeid, maar hebben ook heel wat zware en stressvolle periodes gehad. Heel veel bijgeleerd, maar ook geleerd dat we niet altijd alles zelf in de hand hebben. Hebben dikwijls gedacht om de handdoek in de ring te gooien, maar evenveel momenten gehad dat we er nog steeds voor willen gaan!

Tropisch warm...

26 juni 2019

In zo'n hitte kan je niet anders dan heel veel drinken. Maar jammer genoeg zijn niet alle drankjes even goed voor je. Wat moet je dan wel of net niet eten en drinken om gehydrateerd te blijven?

Superfoods & Smoothies deel 4: Chlorella

14 mei 2019

Als derde in onze superfood blog reeks bespreken we vandaag de iets meer gekende chlorella. Deze voedzame alg heeft over de jaren al veel aandacht gekregen vanwege de vele voordelen voor de gezondheid...

Superfoods Deel 2: Acai

10 april 2019

Tweede in onze superfood blog reeks is de Acai-bes. Ze zijn vandaag een van de populairste superfoods en alombekend. De buzz rond deze superbessen is zeker welverdiend en heeft hen naar restaurants en sapbars over de hele wereld gebracht.

Alaaf alaaf het zit er weerop

7 maart 2019

Alaaf alaaf, het zit er weer op.

Wat een zalige periode toch carnaval. Iedereen vrolijk en leuk verkleden. Alle remmen los. Voor ons ideaal om even de zinnen te verzetten om er dan nadien met 200% zin en motivatie terug in te vliegen. En dat zijn we ook echt wel van plan.

Even een recap van wat we in 2019 al gezien hebben en wat staat er nog op de planning voor de komende maanden.

Met welke vloeistof blend jij je smoothie?

7 februari 2019

Terwijl het blenden van een smoothie super eenvoudig is, zeker met de smoothiepacks van Juice Junkies kan het kiezen van de juiste ingrediënten een uitdaging zijn. Met zoveel sappen, soorten melk, soja, kokosnootwater en andere vloeistoffen op de markt is dit niet meer dan normaal. Daarom willen we je even op weg helpen met enkel tips en tricks.

Hoe gebruik je nu juist die smoothie zakjes van juice Junkies

5 december 2018

Regelmatig krijgen we de vraag hoe je onze zakjes nu het best gebruikt, welk sap of ander vloeistof wij zelf bij onze smoothie zakjes doen om te blenden, moet je ze laten ontdooien, enz...

Er zijn eigenlijk meerdere mogelijkheden om onze smoothie packs te gebruiken. We willen hier dan ook enkele opties opsommen. Uiteraard zijn er nog vele andere maar dit is een overzichtje van combinaties die wij zelf heel erg geslaagd vinden.

Beter voorkomen dan genezen...

8 november 2018

Beter voorkomen...


Gelukkig is het echte griepseizoen deze herfst nog niet aangebroken, maar waarom niet gewoon voorkomen ipv genezen?

Uiteraard zijn er enkele basistips die je helpen je immuniteitssysteem die extra boost te geven, en op peil te houden zoals voldoende rust, regelmatig bewegen, (heel) veel de handen wassen maar ook heel zeker je voeding.