News
Swipe to the left

Blog

Met welke vloeistof blend jij je smoothie?

7 februari 2019

Terwijl het blenden van een smoothie super eenvoudig is, zeker met de smoothiepacks van Juice Junkies kan het kiezen van de juiste ingrediënten een uitdaging zijn. Met zoveel sappen, soorten melk, soja, kokosnootwater en andere vloeistoffen op de markt is dit niet meer dan normaal. Daarom willen we je even op weg helpen met enkel tips en tricks.

Wanneer drink je nu het best een smoothie…

15 januari 2019

Wat is nu eigenlijk het beste moment om een smoothie te drinken?

Eerlijk waar, er is niet echt een slecht moment om een smoothie te drinken eens je door hebt dat dit een gezonde manier is om die cravings in te tomen en te genieten van een heerlijke traktatie die echt voedzaam is. Maar zoals je waarschijnlijk wel weet, kan een smoothie een vrij breed scala aan ingrediënten bevatten ... met recepten variërend van lichte en wel gebalanceerde fruitige melanges, tot donker bruine, elk-supplement-bekend-op-de markt-bevattende brouwsels (hebben we allemaal al wel eens meegemaakt).

Hoe gebruik je nu juist die smoothie zakjes van juice Junkies

5 december 2018

Regelmatig krijgen we de vraag welk sap of ander vloeistof wij zelf bij onze smoothie zakjes doen om te blenden en hier zijn eigenlijk meerdere mogelijkheden. We willen hier dan ook enkele opties opsommen. Uiteraard zijn er nog vele andere maar dit is een overzichtje van combinaties die wij zelf heel erg geslaagd vinden.

Beter voorkomen dan genezen...

8 november 2018

Beter voorkomen...


Gelukkig is het echte griepseizoen deze herfst nog niet aangebroken, maar waarom niet gewoon voorkomen ipv genezen?

Uiteraard zijn er enkele basistips die je helpen je immuniteitssysteem die extra boost te geven, en op peil te houden zoals voldoende rust, regelmatig bewegen, (heel) veel de handen wassen maar ook heel zeker je voeding.

Hou je detox vol met deze tips...

31 oktober 2018

Hou je detox vol met deze tips...


De stap nemen om te detoxen is één ding. het volhouden is dan weer een ander paar mouwen. Met deze tips weersta je de verleiding en blijf je on track!

Hoe wij bij Juice Junkies bijdragen aan World Food Day

16 oktober 2018

Hoe wij bij Juice Junkies bijdragen aan World Food Day

Vers is best is alles wat de klok al jarenlang slaat. Hier bij Juice Junkies proberen we al een tijdje om dit uit de wereld te helpen. Meer en meer studies tonen aan dat dit echt wel een misvatting is. Voor het meeste fruit en groenten is er echt geen verschil in behoudt van voedingsstoffen en vitaminen tussen vers en diepgevroren, en zeker niet als er gebruik gemaakt wordt van IQF Sommige bessensoorten behouden zelfs meer vitaminen wanneer onmiddellijk na oogsten ingevroren...


7 Manieren Om je Detox Te Starten

6 oktober 2018

Na een zomer van barbecues, feestjes en eindeloze drinks voel je je misschien zelf al een beetje sloom, opgeblazen en uit balans. Een stevige lichaamsreiniging is een perfecte manier om die super zomer af te sluiten en je aan te passen aan de veranderende seizoenen en opnieuw in het reine te komen met je lichaam.

Hier zijn 6 tips van ons om je lichaam terug in balans te brengen!

Kids and their greens...

11 september 2018

Groene smoothie tips voor (niet alleen) kids.


Als ouder weet ik hoe uitdagend het kan zijn om kinderen hun groenten te laten eten - vooral de groene bladgroenten. Het antwoord voor ons kwam in een smakelijke fruit-smoothie boordevol groene groenten. De meeste kinderen zijn dol op zoete versnaperingen, en door zelf dagelijks een smoothie te drinken kwam het maken van deze dessertachtige drank voor het ontbijt voor onze dochter eigenlijk vanzelf. Ondertussen hebben we nogal wat groene smoothies gemaakt, met wisselend succes...

September resolutions

4 september 2018

September is de nieuwe januari...Dit is een trend die al sinds enkele jaren leeft en ik geef toe, het is ergens wel logisch. Het einde van de zomer en het begin van een nieuw schooljaar - zelfs als je al jaren niet meer op school zit - voelt als een nieuwe start. En het voelt als een speciaal soort nieuwe start, zonder die druk van 1 januari, en juist dat maakt september tot een goed moment om enkele goede voornemens voor jezelf op te stellen en al mee te starten...

Tijd om er terug in te vliegen...

7 augustus 2018

Ook al zijn we zelf grote fan van de zomer en hebben we zeker genoten van de lazy pool days, we zijn toch ook wel blij dat de temperatuur ons terug toelaat actiever bezig te zijn. Tijd dus om er terug in te vliegen. En aangezien het nog steeds best wel warm zal zijn willen we de voordelen van een smoothie als post workout even overlopen. Want, smoothies zijn niet alleen heel erg verfrissend, maar zitten ook boordevol vitaminen, voedingsstoffen en antioxidanten die perfect zijn voor na een stevige workout.