News
Swipe to the left

Blog

Wanneer het echt te warm is om te koken...

18 mei 2018

Wanneer het echt te warm is om te koken en je iets snel, fris, lekker EN super gezond wil, zijn homemade smoothies altijd een top idee. Ze zijn simpel, verfrissend, boordevol vitaminen en voedingsstoffen en super snel klaar, zeker als je gebruik maakt van de smoothie packs van Juice Junkies...

Met vallen en opstaan...

24 januari 2018

Nieuwe jaar, nieuwe voornemens, nieuwe start, ook voor ons, maar niet van een leien dakje...

Na een super start in 2017 vonden wij het tijd om uit te breiden, nieuwe smaken, nieuwe producten, leveringen in België.
Na weken van testen, keihard werken, nieuwe filmpjes en voorbereiden was dan eindelijk de jaarwisseling er, wat voor ons een uitgelezen kans was om onze nieuwe smaken te lanceren en eindelijk ook in België te starten daar de meeste mensen hun goede voornemens willen starten met gezonde voeding. En laat dat nu net hetgeen zijn waar wij mee kunnen helpen.

...

Detoxen met behulp van smoothies...

23 september 2017

Detoxen met behulp van smoothies en sappen, een trendy term die we als maar meer en meer horen en zien. Maar wat houdt dit nu juist in?

Detox is kort voor detoxificatie, wat verwijst naar het verwijderen van toxische stoffen uit je lichaam, en dit op verschillende manieren. Het is een essentieel onderdeel van het onderhouden van je lichaam en kan ook grote hulp/eerste stap zijn bij afvallen.

We worden dagelijks geconfronteerd met chemicaliën en toxines.

...

"Your workout’s not complete until you eat."

16 augustus 2017

Je hebt je ochtendrun er net opzitten, bent helemaal voldaan door je ochtensessie Yoga, of voelt de laatste squat of lunge nog nabranden...


Nu snel douchen en je bent helemaal klaar om aan je dag te beginnen. Maar eerst nog zorgen dat je lichaam de nodige voedingsstoffen binnenkrijgt na die workout! Smoothies zijn hier perfect voor...

Waarom zou je onze smoothies packs bestellen?

26 juli 2017

Omdat we veel leuke reacties hebben ontvangen op onze vorige blog post over de vragen die we bijna dagelijks ontvangen wou ik nog even de voordelen van onze Juice Junkies smoothies op een rijtje zetten.

Dus, waarom zou je nu eigenlijk de ready-to-blend smoothie packs van Juice Junkies moeten bestellen?


Heb je soms ook het gevoel dat je kinderen niet genoeg groenten binnen krijg?

18 juli 2017

Zelf ouder zijnde weet ik wat een uitdaging het kan zijn om ervoor te zorgen dat je kids voldoende groenten eten, zeker de groene zoals groene kool, broccoli en spinazie. Met onze Juice Junkies green smoothies hebben we hier de perfecte oplossing voor. De meeste kinderen houden wel van een zoete fruit smoothie, dus waarom dit niet gebruiken om ervoor te zorgen dat ze hun groenten binnen krijgen? Door de combinatie van fruit en groenten alleen maar voordelen. Veel groene groenten, extra fruit erbij. Boordevol vitaminen en voedingsstoffen, en lekker zoet!

Juice Junkies ready-to-blend smoothies. Que?

4 juli 2017

“Kan ik jullie zakjes gewoon blenden en drinken?”

“Moet er nog water, melk of yoghurt doorheen?”

“Ipv juice of appelsap kun je ook (magere) kwark oid toevoegen?”

“Is een gewone keuken blender voldoende om jullie zakjes te blenden?”

Dagelijks krijgen we wel een mailtje met vragen over hoe onze smoothie zakjes te gebruiken. Omdat we een vrij nieuw concept hebben gelanceerd dachten we laten we even een blog hierover schrijven…

​Elke ochtend een verse smoothie maken, wat een gedoe!!

23 juni 2017

Je dag beginnen met een zelfgemaakte smoothie. Zalig toch? Yeah right!! Eerst de inkopen niet vergeten te doen de dag ervoor. Anders kan je die verse smoothie al mooi vergeten. De wekker een kwartier eerder om al die groenten en fruit te snijden. Wat een rotzooi in de keuken!! En dan moet je de smoothie nog blenden. Echt top kan je dit niet noemen om je dag te beginnen.

"Vers" is best. Of toch niet?

11 juni 2017

Er wordt vaak gespeculeerd over het feit dat “verse” groenten en fruit een stuk gezonder zijn dan ingevroren. Maar is dit vandaag de dag nog wel waar? Vroeger werd invriezen als ongezond gezien. Inmiddels is de voedingsindustrie zo ver met IQF, dat de IQF ingevroren biologische Juice Junkies producten vaak zelfs meer voedingsstoffen bevatten, dan “vers”! Nu vraag je je vast af hoe dit mogelijk is?

Zijn smoothies wel zo gezond?

5 juni 2017

“Een smoothie is net zo ongezond als een glas cola!”

Deze uitspraak heb je vast weleens voorbij horen komen, maar is allesbehalve waar! In cola zitten namelijk suikers en in een smoothie fruitsuikers. Het klopt dat je bloedsuikerspiegel zal stijgen bij zowel het drinken van een glas cola, als bij een smoothie, maar een smoothie zit bomvol gezonde voedingsstoffen, die in een glas cola ontbreken.