News
Swipe to the left

Blog

Waarom zou je onze smoothies packs bestellen?

26 juli 2017

Omdat we veel leuke reacties hebben ontvangen op onze vorige blog post over de vragen die we bijna dagelijks ontvangen wou ik nog even de voordelen van onze Juice Junkies smoothies op een rijtje zetten.

Dus, waarom zou je nu eigenlijk de ready-to-blend smoothie packs van Juice Junkies moeten bestellen?


Heb je soms ook het gevoel dat je kinderen niet genoeg groenten binnen krijg?

18 juli 2017

Zelf ouder zijnde weet ik wat een uitdaging het kan zijn om ervoor te zorgen dat je kids voldoende groenten eten, zeker de groene zoals groene kool, broccoli en spinazie. Met onze Juice Junkies green smoothies hebben we hier de perfecte oplossing voor. De meeste kinderen houden wel van een zoete fruit smoothie, dus waarom dit niet gebruiken om ervoor te zorgen dat ze hun groenten binnen krijgen? Door de combinatie van fruit en groenten alleen maar voordelen. Veel groene groenten, extra fruit erbij. Boordevol vitaminen en voedingsstoffen, en lekker zoet!

Juice Junkies ready-to-blend smoothies. Que?

4 juli 2017

“Kan ik jullie zakjes gewoon blenden en drinken?”

“Moet er nog water, melk of yoghurt doorheen?”

“Ipv juice of appelsap kun je ook (magere) kwark oid toevoegen?”

“Is een gewone keuken blender voldoende om jullie zakjes te blenden?”

Dagelijks krijgen we wel een mailtje met vragen over hoe onze smoothie zakjes te gebruiken. Omdat we een vrij nieuw concept hebben gelanceerd dachten we laten we even een blog hierover schrijven…

​Elke ochtend een verse smoothie maken, wat een gedoe!!

23 juni 2017

Je dag beginnen met een zelfgemaakte smoothie. Zalig toch? Yeah right!! Eerst de inkopen niet vergeten te doen de dag ervoor. Anders kan je die verse smoothie al mooi vergeten. De wekker een kwartier eerder om al die groenten en fruit te snijden. Wat een rotzooi in de keuken!! En dan moet je de smoothie nog blenden. Echt top kan je dit niet noemen om je dag te beginnen.

"Vers" is best. Of toch niet?

11 juni 2017

Er wordt vaak gespeculeerd over het feit dat “verse” groenten en fruit een stuk gezonder zijn dan ingevroren. Maar is dit vandaag de dag nog wel waar? Vroeger werd invriezen als ongezond gezien. Inmiddels is de voedingsindustrie zo ver met IQF, dat de IQF ingevroren Juice Junkies producten vaak zelfs meer voedingsstoffen bevatten, dan “vers”! Nu vraag je je vast af hoe dit mogelijk is?

Zijn smoothies wel zo gezond?

5 juni 2017

“Een smoothie is net zo ongezond als een glas cola!”

Deze uitspraak heb je vast weleens voorbij horen komen, maar is allesbehalve waar! In cola zitten namelijk suikers en in een smoothie fruitsuikers. Het klopt dat je bloedsuikerspiegel zal stijgen bij zowel het drinken van een glas cola, als bij een smoothie, maar een smoothie zit bomvol gezonde voedingsstoffen, die in een glas cola ontbreken.

IQ wat?

12 mei 2017

WAT IS IQF?

IQF staat voor Individual Quick Frozen. Letterlijk vertaald individueel snel ingevroren. En dat is nou precies hoe de smoothie zakjes van Juice Junkies ingevroren worden.

Let's talk Mango

4 mei 2017

Helemaal hip én Instagramwaardig: de smoothie bowl! Een trend die komt overgewaaid uit Amerika en op de Instagrampagina van iedere celebrity, foodie of healthaddict pronkt.

We looove smoothiessss!!!

26 april 2017

We looove smoothies