News
Swipe to the left

7 Manieren Om je Detox Te Starten

6 oktober 2018

Start je detox met een groene smoothie1. Eet elke dag 4-6 kopjes groene bladgroenten.
Het is onze # 1 tip. Groene bladgroenten bevatten fytochemicaliën en mineralen die het lichaam op natuurlijke wijze ontgiften, alsook vezels om een gezonde samenstelling van darmbacteriën te ondersteunen en reguliere toxine-eliminatie te stimuleren. Combineer dit met een groene smoothie, voor inspiratie voor je groene smoothie recept check zeker onze groene jongens hier...

2. Koop een dry skin borstel
De ideale verzorging na de warme zomermaanden: dry brush je huid 's morgens voor het douchen om je lymfestelsel te stimuleren en onthul een stralende, gladde huid.

3. Drink veel water, punt
Om je lichaam te zuiveren heb je water nodig, en veel. Punt. Drink minstens 1.5L water per dag om je lichaam te zuiveren.

4. Focus
Mediteer gedurende 10-20 minuten in de ochtend om stress te verminderen (een belangrijke oorzaak van ziekte veroorzakende ontstekingen).

5. Zweet het uit
Een saunasessie om onzuiverheden uit te zweten, of lekker makkelijk thuis een gezichtsstoombad met essentiële oliën zoals lavendel.

6. Probeer enkele veggie dagen per week
Eet veel zwavelrijke groenten zoals boerenkool, bloemkool, broccoli en paksoi. Zwavel ondersteunt fase II leverontgifting.
En het is ook nog eens bevorderlijk voor de natuur en je portemonnee.

7. Drink je opgeblazen gevoel weg.
Verwerk bittere groenten en kruiden in je dieet, om het opgeblazen gevoel te verminderen en de lever te stimuleren. Beperk je niet tot smoothies en water, maar probeer ook eens zuiverende thee.


Check zeker onze groene smoothies om je ontgifting snel en makkelijk op te starten.

Let' do this!!

Gezonde groetjes,

Kevin, Kelly & Nina