News
Swipe to the left

Alaaf alaaf het zit er weerop

7 maart 2019

Wat een zalige periode toch carnaval. Iedereen vrolijk en leuk verkleden. Alle remmen los. Voor ons ideaal om even de zinnen te verzetten om er dan nadien met 200% zin en motivatie terug in te vliegen. En dat zijn we ook echt wel van plan.

Even een recap van wat we in 2019 al gezien hebben en wat staat er nog op de planning voor de komende maanden.


Januari

Eindelijk hebben we onze eigen superfoods mogen lanceren… 100% biologisch, volledig vrij van toegevoegde stoffen. We hebben gekozen voor enkele superfoods die 1 voor 1 (of in combinatie met mekaar) de perfecte aanvulling zijn op onze smoothies. Dus wil je je smoothie die extra boost geven, check ze zeker eens.

Ook hadden we in januari 2 nieuwe smoothies, onze Pear Bear en de Green Dream en ik kan je zeggen dat ze meer dan goed onthaald werden!


Februari

Normaal gezien voor ons iets rustiger maar wat een drukte dit jaar, echt ongelofelijk. Komt waarschijnlijk ook wel door het uitzonderlijke warme weer waar we allemaal hebben van kunnen genieten. En waardoor we nog meer zin hebben in de periode die er aan komt, DE LENTE.

Met allerlei super leuke en nieuwe producten in aantocht om het nog makkelijker te maken voor jullie om gezonder te gaan leven. Wij kunnen al niet wachten.


Maart

Wat vliegt de tijd toch when you’re having fun… Ik weet niet hoe dat bij jullie zit, maar wij zijn nu al echt aan het aftellen. Wat kijken we uit naar de lentezon, die extra energie en zalige vibe. En uiteraard gaan we die extra energie volledig benutten om ervoor te zorgen dat iedereen het lentegevoel met deelt.

In Nederland is er ook de 40 dagen ik pas van start gegaan. Ideaal na deze “drukke periode”.

Er staan enkele acties klaar om jullie te helpen de lente met een vliegende start te beginnen en we zijn zeker dat jullie deze super gaan vinden.

Maar eerst,

(tromgeroffel)


Met heel veel trots kunnen we vertellen dat ze er eindelijk zijn…

De ijslollie’s!

In een exclusieve samenwerking voor de benelux met Lickalix.

  • Gemaakt van echte stukken fruit
  • 100% biologisch
  • Gluten-, lactose-, zuivel- en notenvrij
  • Geen geraffineerde suikers
  • 6 verschillende smaken, stuk voor stuk zaaalliiggg.


Vanaf maandag 11 Maart om 12u kan je ze bij ons bestellen.April

Wederom een feestmaand want dan kunnen we weer een nieuw product lanceren en geloof me dit is er ook eentje om naar uit te kijken. Hopelijk kunnen we dan al echt beginnen uit te kijken naar de zomer zodat je deze nieuwkomer echt zal weten te appreciëren.


Mei

ik kan je al vertellen dat we iets heel speciaal met onze eigen superfoods gaan doen… Stay tuned.


Juni

opnieuw enkele nieuwe smaken bij de smoothies.


En nog zoveel meer leuk nieuws maar daar hebben we nog meer dan tijd genoeg voor.

Dussss, hou zeker onze social media en de nieuwsbrieven in de gaten…


Gezonde groetjes,

Kevin.