News
Swipe to the left

(Het voelt als) Een nieuwe start...

18 november 2019

Een nieuwe start...

Dat is echt het gevoel dat we hebben sinds we de knoop hebben doorgehakt.


Sinds de opstart in 2017 hebben we heel wat topmomenten gehad, maar ook best wel wat mindere. We zijn jaar na jaar ongelooflijk gegroeid, maar hebben ook heel wat zware en stressvolle periodes gehad. Heel veel bijgeleerd, maar ook geleerd dat we niet altijd alles zelf in de hand hebben. Hebben dikwijls gedacht om de handdoek in de ring te gooien, maar evenveel momenten gehad dat we er nog steeds voor willen gaan!

En, we gaan er echt nog voor gaan, daarom hebben besloten om heel wat dingen aan te passen, wijzigingen door te voeren, maar ook te investeren in nieuwe verpakking & producten en sinds augustus in ons nieuwe warehouse.

Omdat we houden van een open communicatie, zeker naar jullie, de mensen die ons helpen groeien dag na dag even een korte blog over de wijzigingen en nieuwigheden.


Levering

De grootste wijziging is dat we door de vele problemen met de koerierdienst Dynalogic besloten hebben om andere & ook meerdere leveropties gaan aanbieden.


Bij het uitchecken/afronden van je order kan dus nu verschillende aflevermomenten maar ook afleveropties terugvinden zoals daar zijn Bpost (voor België), PostNl (voor Nederland) DPD express levering voor 12u maar ook ophalen van een pakje Gemak of postpunt. Ook zijn deze koerierdiensten flexibeler mbt burenlevering ea.

Tip: Je levering op je werk laten toekomen kan ook perfect om dan ’s avonds gewoon zelf mee naar huis te nemen.


Dit alles kon enkel met een andereen vooral vernieuwende manier van verpakken, die we zelf hebben samengesteld. Na uitgebreid te hebben getest de ganse zomer lang zijn we zeker dat we een top oplossing hebben gevonden.

Verpakking

Sinds deze maand maken we dus gebruik van een stevige kartonnen doos, met daarin echte schaapswol als isolatie voor onze diepgevroren producten die zelf dan nog eens in een herbruikbare coolerbag zitten.

De kartonnen dozen proberen we zoveel mogelijk van gerecycleerd materiaal te gebruiken.

Het schaapswol is 100% natuurlijk, kan in de compostbak/groene container, maar is ook perfect voor in de kattenbak, of als compost voor je bloemen of planten. (later meer over enkele leuke acties die we hiermee gaan doen)

En de coolerbag kan je herbruiken als je inkopen gaat doen of bij een dagje uit om je drank of broodjes lekker koel te houden.

Het droogijs dat in de coolerbag zit samen met de diepgevroren producten is om de goederen onder de beste omstandigheden diepgevroren te houden, tot 72u na het verzenden.

Tip: Binnenkort zullen we ook de mogelijkheid voorzien om de isolatie en/of de coolerbag terug te sturen voor credits die je dan kan gebruiken voor aankopen/korting en we gaan nog enkel leuke acties doen om jullie te motiveren de verpakking origineel te herbruiken...


Nieuwe producten

Superfoodmixes

We zijn supertrots dat we kunnen melden dat we deze maand ook onze eigen Superfood Mixes hebben toegevoegd.

Er is de Mean Green Super Mix, boordevol extra greens om ervoor te zorgen dat je voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt. Ideaal voor tijdens een detox.

Dan de Go With That Glow Mix. De ultime mix vol met antioxidanten en vitamine A, B2, B3 en C dankzij de Acai en bessen. Iedereen zal het verschil onmiddellijk merken.

Dan zijn er nog de Stay Focused Matcha Mix, de Where’s My Summer Body Mix, de Me My Muscle Mix en de Da bomb Energy mix.

Uiteraard hebben we hier ook onze top promo boxen opnieuw mee samengesteld.

Je kan ze hier allemaal terugvinden.


Tea & Ice Tea

Ook kan je vanaf nu, in samenwerking met Cafe Couture, cold brew method Ice tea en gewone thee bestellen. Hier gaan we snel nog nieuwe smaken toevoegen.


Acai/Pitaya/Guarana fruit puree

Binnen enkele weken gaan we Acai fruit puree aanbieden, Premium Grade, als enige in de Benelux. Premium Grade, dat wil zeggen dat onze puree 14% Acai bevat. En geloof ons, dat verschil merk je echt!

Ook kan je dan kiezen voor diepgevroren Guarana of Pitaya (Dragonfruit) puree voor die zalige breakfast/smoothie bowls...

Snacks

En volgende maand gaan we ook enkele nieuwe snacks toevoegen.

Het is dus duidelijk dat wij er enorm veel zin in hebben.

Jullie ook?

Gezonde Groetjes,

Kelly, Nina & Kevin.