News
Swipe to the left

Met vallen en opstaan...

24 januari 2018

Nieuwe jaar, nieuwe voornemens, nieuwe start, ook voor ons, maar niet van een leien dakje...

Na een super start in 2017 vonden wij het tijd om uit te breiden, nieuwe smaken, nieuwe producten, leveringen in België.
Na weken van testen, keihard werken, nieuwe filmpjes en voorbereiden was dan eindelijk de jaarwisseling er, wat voor ons een uitgelezen kans was om onze nieuwe smaken te lanceren en eindelijk ook in België te starten daar de meeste mensen hun goede voornemens willen starten met gezonde voeding. En laat dat nu net hetgeen zijn waar wij mee kunnen helpen.

In 2017 waren we bij de eerste om diepgevroren goederen en dan zeker smoothie packs aan huis te leveren, met flexibele leveringen dan nog. We hadden hier wel enkele issues rond verwacht maar uiteindelijk dachten we, we groeien samen, vandaar dan ook dat we 2018 de samenwerking mooi verderzetten en zelfs uitbreidden. Vanaf week 1 was er spijtig genoeg een stortvloed van problemen met onze vorige koerierdienst die niet meer door de beugel konden. Na enkele spoedvergaderingen met alle betrokken partijen hebben wij de moeilijke beslissing genomen om in de eerste topperiode van het jaar te veranderen van koerierdienst. De reden hierachter is dat we enkel kwaliteit willen leveren, en net dit was het probleem geworden.

3 weken van slapeloze nachten verder en we zijn terug up and running, bigger and better!Nieuwe koerierdienst, nieuwe landen, meer flexibiliteit, nieuwe smoothies, we hebben zelfs de mogelijkheid gekregen, en die ook onmiddellijk met beide handen gegrepen, om de hulp in te schakelen van mensen met een lichte beperking wat uiteraard super is.

Wat hebben we nu geleerd,

maak van elke situatie iets positief.

Hartelijk dank voor het geduld en vertrouwen aan alle mensen die hebben gewacht op hun bestelling. Doet ons enorm plezier en gaf ons die extra drive om zeker niet op te geven.

Onderaan nogmaals enkele van onze nieuwe smaken, enkele nieuwe groene jongens erbij, maar ook enkele zalige fruit smoothies...

Promo loopt nog steeds:

Bestel voor minstens 25 euro en krijg 1 smoothie gratis van ons, bestel je meer dan 40 euro krijg je er 2 gratis, en vanaf 50 euro, bovenop de gratis verzending 3 gratis smoothies..Groetjes,

Kevin, Kelly & Ninaps. Wist je dat we nu naast onze box met alle smaken ook een fruit en een groene smoothies box hebben...