News
Swipe to the left

Wanneer het echt te warm is om te koken...

18 mei 2018

Wanneer het echt te warm is om te koken en je iets snel, fris, lekker EN super gezond wil, zijn homemade smoothies altijd een top idee. Ze zijn simpel, verfrissend, boordevol vitaminen en voedingsstoffen en super snel klaar, zeker als je gebruik maakt van de smoothie packs van Juice Junkies...

Smoothies zijn één van die dingen die je elk moment van de dag kan drinken, als ontbijt, middagmaal, vier uurtje of als avondmaal... Zelf zijn we momenteel grote fan van ontbijtsmoothies (zakje fruit met soya yoghurt en enkele scheppen havermout en blenden maar) Echt super!

Ook, als je door de warmte geen inspiratie hebt, kijk dan zeker eens naar onze top samenstellingen en smoothie recepten zoals de Tropical Twist met banaan, kokos en ananas, je waant je op een tropisch eiland, of de Minty Mojito onze eigen en gezonde groene variant op de alomgekende cocktail; Of je hem virgin laat is je eigen keuze ;-)Check zeker onze andere smaken...Tip: Smoothies zijn ook de perfecte gezonde dorstlesser voor de kids...Ik zou zeggen vergeet je voorraad niet in te slaan want je zal je ze nodig hebben de komende dagen (en je wil toch echt niet de ganse tijd in de keuken staan om al dat fruit en die groenten te snijden, toch?)
Gezonde groetjes,

Kevin, Kelly & Nina.