Gezonder leven

Ben jij een health addict, maar vind je het ook zo'n gedoe om eerst langs de supermark of groentenwinkel te gaan, vervolgens alles te wassen, te schillen, in stukjes te snijden en dan ook nog eens met je vieze handen de blender aan te zetten? Of wil jij graag gezonder leven en meer vitamines binnen krijgen, maar heb je maar weinig tijd? Of ben je gewoon op zoek naar nieuwe en makkelijke manieren om gezonder te gaan leven met zalige en smaakvolle producten

Dan zijn de producten van Juice Junkies de perfecte oplossing voor jou!

Gezond leven

Hier bij Juice Junkies geloven we dat goed leven begint met goed eten.
Het sterkt ons fysiek, mentaal en emotioneel. We kennen de uitdagingen waarmee mensen
vandaag de dag worden geconfronteerd maar al te goed en hebben het op ons genomen
om ervoor te zorgen dat iedereen op elk moment van de dag kan genieten van de smaak en de voordelen
van gezonde voeding, en dit op een zo makkelijk mogelijke manier!

Goed Leven Begint Met Gezonde Voeding

 Wij zorgen voor voedsel, zodat voedsel voor jouw kan zorgen, zodat je altijd op je best kunt zijn.

LEVERING

Juice Junkies levert zowel aan bedrijven die hun personeel willen helpen gezonder te leven als aan mensen thuis. Je kunt de smoothie zakjes en andere producten los online bestellen in onze webshop, maar er ook gelijk vol voor gaan door een box te bestellen. Je hebt keuze uit fruit smoothies en green smoothies.

Combineer onze smoothies met onze Superfoodmixes en profiteer op elk moment van de dag van al de voordelen van deze top producten.

En geniet rustig van onze zalige Theeën of geef je detox die extra boost met onze Cold Brew method Ice Tea

Levering Juice Junkies

Je bestelling wordt op een dag naar keuze bij jouw thuis of locatie afgeleverd met een gecontroleerde gekoelde levering. Sinds kort maken we gebruik van een unieke maar zeer ecologische manier van verpakken zodat je je levering zelfs op het werk kan laten toekomen om dan 's avonds rustig mee naar huis te nemen. Je kan zelfs gebruik maken van een afhaalpunt, en een burenlevering is ook geen enkel probleem.

Het enige wat jij hoeft te doen is de zakjes nadien in je vriezer plaatsen. Zodra je zin hebt in een smoothie, haal je het zakje uit de vriezer. Je schenkt 180 à 200 ml jus d'orange, appelsap of cocoswater in je blender. Voegt de inhoud van het zakje erbij om vervolgens je blender gedurende 30 seconden zijn werk te laten doen. Zo simpel én gezond kan het zijn!

 

INTERESSANTE WEETJES!

GOEDE GEZONDHEID

Fruit is een van de gezondste en lekkerste voedingsmiddelen te vinden op onze planeet. Het zit boordenvol natuurlijke vitaminen, vezels, mineralen, fytochemicaliën en antioxidanten. "Fytochemi wat?!". Fytochemicaliën. Dit zijn stoffen die in bestanddelen van plantaardige voedingsmiddelen zitten. Deze stoffen hebben een positieve uitwerking op de gezondheid van het menselijk lichaam door de biologische activiteit. Zowel vitaminen, vezels, mineralen, fytochemicaliën als antioxidanten beschermen ons tegen verschillende ziekten en dragen bij aan een goede gezondheid!

2,5 PORTIE FRUIT PER SMOOTHIE

Ieder mens heeft dagelijks een aanbevolen hoeveelheid fruit nodig, dat bestaat uit vijf porties. Dit lijkt misschien veel, maar wij hebben ervoor gezorgd dat er in één Juice Junkies smoothie al maar liefst twee en halve portie fruit of groenten zit. Dit is dus de helft van je dagelijkse aanbevolen hoeveelheid en dit alles in één glas!

MINDER VERSPILLING

Dankzij de perfecte hoeveelheid in de diepgevroren zakjes van Juice Junkies staat jouw koelkast niet langer vol met halve ananassen, broccoli's en mango's. Waardoor je niet alleen minder groenten en fruit in hoeft te slaan, maar de kans op verspilling nihil wordt!

OPGERICHT DOOR

Juice Junkies is in 2016 opgericht door Kevin, Kelly en Nina. Zij kwamen op het idee om Juice Junkies op te richten omdat zij zelf gek zijn op smoothies, maar het nogal een gedoe vonden om te maken.

Initeel begonnen met vers fruit & groenten, om toch vrij snel de switch te maken naar zelfgemaakte zakjes diepgevroren fruit & groenten om tijd te winnen elke ochtend.

Inmiddels worden de gesneden groenten en fruit niet meer in boterhamzakjes verpakt, maar in speciaal ontworpen Juice Junkies vrieszakjes met precies erop hoeveel groenten en/of fruit er in zit. Hierdoor kun jij exact zien wat er precies in jouw smoothie zit en wat je dus precies binnen krijgt!

Gezonde groetjes!!

Juice Junkies,  Health Addicts