Gezonder leven

Ben jij een health addict en gek op smoothies, maar vind je het ook zo'n gedoe om eerst langs de groenteboer te gaan, vervolgens alles te wassen, te schillen, in stukjes te snijden en dan ook nog eens met je vieze handen de blender aan te zetten? Of wil jij graag gezonder leven en meer vitamines binnen krijgen, maar heb je maar weinig tijd? Dan zijn de zakjes met diepgevroren IQF (Individual Quick Frozen) kwaliteit groenten en fruit van Juice Junkies de ultieme oplossing voor jou!

DIEPGEVROREN SMOOTHIES

In de diepgevroren Juice Junkies zakjes vind je een mix van fruit, fruit en groenten. Ons diepgevroren groenten en/of fruit wordt geleverd in individuele zakjes van 150 gram. Wat een perfecte hoeveelheid is voor een snel ontbijt of makkelijk tussendoortje. Nu vraag jij je vast af of diepgevroren fruit en groenten nog wel gezond zijn? Dat zijn ze zeker! 

WEBSHOP

Juice Junkies levert zowel aan bedrijven die hun personeel gezonder willen helpen leven als consumenten. Je kunt de smoothie zakjes los online bestellen in onze webshop, maar er ook gelijk vol voor gaan door een box te bestellen. Je hebt keuze uit fruit smoothies-, fruit & veggies smoothies en energy bombs. Per box vind je negen verschillende zakjes om negen verschillende smoothies mee te maken.

Jouw bestelling wordt op een dag naar keuze bij jou thuis afgeleverd met een gecontroleerde gekoelde levering. Het enige wat jij hoeft te doen is de zakjes direct in je vriezer plaatsen. Zodra je zin hebt in een smoothie, haal je het zakje uit de vriezer. Je schenkt 200 ml jus d'orange, appelsap of cocoswater in je blender. Voegt de inhoud van het zakje erbij om vervolgens je blender gedurende 30 seconden zijn werk te laten doen. Je giet je smoothie in een glas en je kunt gaan genieten. Zo simpel én gezond kan het zijn!

 

INTERESSANTE WEETJES!

GOEDE GEZONDHEID

Fruit is een van de gezondste en lekkerste voedingsmiddelen te vinden op onze planeet. Het zit boordenvol natuurlijke vitaminen, vezels, mineralen, fytochemicaliën en antioxidanten. "Fytochemi wat?!". Fytochemicaliën. Dit zijn stoffen die in bestanddelen van plantaardige voedingsmiddelen zitten. Deze stoffen hebben een positieve uitwerking op de gezondheid van het menselijk lichaam door de biologische activiteit. Zowel vitaminen, vezels, mineralen, fytochemicaliën als antioxidanten beschermen ons tegen verschillende ziekten en dragen bij aan een goede gezondheid!

2,5 PORTIE FRUIT PER SMOOTHIE

Ieder mens heeft dagelijks een aanbevolen hoeveelheid fruit nodig, dat bestaat uit vijf porties. Dit lijkt misschien veel, maar wij hebben ervoor gezorgd dat er in één Juice Junkies smoothie al maar liefst twee en halve portie fruit of groenten zit. Dit is dus de helft van je dagelijkse aanbevolen hoeveelheid en dit alles in één glas!

MINDER VERSPILLING

Dankzij de perfecte hoeveelheid in de diepgevroren zakjes van Juice Junkies staat jouw koelkast niet langer vol met halve ananassen, broccoli's en mango's. Waardoor je niet alleen minder groenten en fruit in hoeft te slaan, maar de kans op verspilling nihil wordt!

OPGERICHT DOOR

Juice Junkies is in 2016 opgericht door Kevin, Kelly en Nina. Zij kwamen op het idee om Juice Junkies op te richten omdat zij zelf gek zijn op smoothies, maar het nogal een gedoe vonden om te maken.

Toen zij namelijk besloten om hun levens te beteren en daarom iedere dag een smoothie te drinken, klonk dit als een goed idee, maar niets is minder waar... De eerste week ging hen goed af. Toen zij na twee weken tot de conclusie kwamen dat dit alles toch wel een hoop gedoe is en daardoor veel tijd kost, besloten zij de handdoek bijna in de ring te gooien. Bijna inderdaad, want precies op tijd ontstond het idee om voorgesneden groenten en fruit in te vriezen. Na erachter te zijn gekomen hoe je dit het beste kunt doen, hebben zij hun vriezer volgeladen en Juice Junkies werd geboren!

Inmiddels worden de gesneden groenten en fruit niet meer in boterhamzakjes verpakt, maar in speciaal ontworpen Juice Junkies vrieszakjes met precies erop hoeveel groenten en/of fruit er in zit. Hierdoor kun jij exact zien wat er precies in jouw smoothie zit en wat je dus precies binnen krijgt!

Gezonde groetjes!!

Juice Junkies – Health Addicts